Vad är de bästa abscess hem rättsmedel?

Några av de bästa abscesshemmetoderna är applikationer av varm kompressor och ricinolja. Andra effektiva hemmet för en abscess inkluderar användningen av eteriska oljor eller en pasta gjord av örtgräsmattan. Gurkmeja kan också appliceras i pulverform. Kumminfrön som har blötts i en vattenkanna kan användas som en aktuell behandling för en hudabscess.

Det finns många typer av abscesser som kan påverka olika delar av kroppen. Några av de vanligaste ställena för en abscess är armhålor eller i munnen. En abscess av tandköttet eller tand kan orsaka extrem smärta och bli en dental nödsituation. Detta är också känt som en parodontal abscess.

När botten av en tand, eller till och med hela roten, blir infekterad kan en abscess uppträda. Det infekterade området fylls sedan med vätskor och pus. Innan behandling från en tandläkare eller en oralt kirurg kan förvärvas, kan abscess hemmetoder tillfälligt upprätthålla patienten. Det finns antibakteriella halssubstanser som kan ge tillfällig lindring. Grålande med en lösning av saltvatten kan ge lite lättnad till det drabbade området.

Olika örter kan också användas som hemmedicin för en abscess som också ger tandvärklindring. Tea Tree Oil appliceras direkt på det drabbade området, eller klyftolja kan vara värt att försöka. Dessa oljor kan köpas på en hälsokostaffär. Oljorna kan doppas i en bomullsduk och appliceras på tandköttet. Bita på rålök är ett annat hemmedel för abscesspina som påverkar munnen. Kamomill och ingefära roten är två vanliga abscess hem rättsmedel som verkar hjälpa.

Med en abscess på ytan av huden kan varma kompressor applicerade med intervaller hjälpa till att tömma infektionen och släppa ut pus. Varmt bad eller duschar kan också hjälpa till. Om koka utbrott och börjar dränera, är det bäst att applicera ett sterilt bandage för att förhindra återinfektion.

En av de bästa abscesshemmetoderna förbrukar extra vätskor. Vatten kan hjälpa till att spola ut gifter och gifter från kroppen. Det är bäst att dricka dubbelt så mycket som vanligt för att frigöra abscesstoxiner. Om inflammation också är närvarande kan ätande livsmedel som blåbär och ananas ge lättnad.

Aloe vera innehåller naturliga helande egenskaper. Detta kan köpas som en gel eller extraheras direkt från löv av aloe växten. När den appliceras topiskt på en abscess kan aloe hjälpa till att främja läkning och lindra inflammation som kan vara associerad med vissa typer av abscessinfektioner.